A dió sztori

Nagy szerelmem a világkonyha. Nálunk egy utazás pont annyira szól a helyi, autentikus bisztrók, éttermek felkereséséről, mint a kirándulásról és a városnézésről. Ha pedig valami megtetszik, azzal előszeretettel próbálkozom otthon a saját konyhámban is. Így, amikor 7 évvel ezelőtt, Angliában közelebbről is megismerkedtem az indiai konyhával és vele együtt az elmaradhatatlan kiegészítővel, a mangó csatnival, szerelmes lettem. Első kóstolásra. 

Azonnal elkezdődött a konyhai kísérletezés, és azóta egyfajta "chutney nagykövetként" ismerősöknek, barátoknak, amikor csak lehet, készítek egy adaggal. Az évek során, a sok pozitív visszajelzés hatására lassan, de biztosan megérett bennem a gondolat, hogy szeretném szélesebb körrel is megosztani ezeket az ízeket. 

A dio chutney indulását több éves termékfejlesztés, tesztelés és tökéletesítés előzte meg, amely során igyekeztem olyan ízeket megalkotni, amelyek beilleszthetők a mindennapokba, és színesebbé, izgalmasabbá tehetik azokat - legyen szó egy nyár esti grillfogásról, egy vasárnapi kacsasültről vagy egy tartalmas reggeli szendvicsről. Termékeim a prémium kézműves minőséget képviselik, kis szériában, valamint nagyon magas gyümölcs- és zöldség-tartalommal készülnek, továbbá hozzáadott adalékanyagok helyett hőkezeléssel vannak tartósítva. A célom, hogy a dio chutney-t választva ne pusztán finom, de egészséges termékek kerüljenek az asztalra. 

Remélem, hogy kedvet kaptál megkóstolni ezeket a friss és egyedi ízeket, melyeket nagy gonddal álmodtam meg Neked!

Holzerné Diós Karolina

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle